Arhīva dokumentu iznīcināšana, Atkritumu konteineru noma, Dokumentu iznīcināšana, Konteine
Osoite:Kadiķi, LV3721, Dobeles nov.
Y-tunnus:51203072771
Puhelin: +371 26593118
Verkkosivusto:https://www.nomadichomes.lv/
Sähköposti: nomadichomeslatvia@gmail.com

Tipi-teltan vuokraus, Tipi-teltan valmistus, ulkotapahtumat, glamping Latviassa, glamping tarinan kanssa, glamping metsässä, glamping kauniissa paikassa, glamping teltat, inventaario tapahtumaan, hääpysähdyspaikat, retriitit, iltapalavuokraus, teltta- ja välinevuokraus tapahtumiin, tila ulkoilmatapahtumiin, wigwamit, wigwam-tuotanto.

Nomadic Homes on Latviassa luotu brändi, joka edustaa ainutlaatuisia tipi-telttoja. Tarjoamme tipitelttoja paitsi ostettavaksi, myös vuokrattavaksi. Tipi-teltat on valmistettu 100 % luonnollisesta, vedenpitävästä kankaasta. Käsintehty, luonnonmateriaaleja, paikallinen tuote. Tipi-telttojen valmistus ja osto. Tipi-telttoja on saatavilla 3 eri kokoa, halkaisijaltaan 2,5 m - 5 m, 100 % luonnollisia ja vedenpitäviä materiaaleja. Tipi-teltat ovat kuin design-telttoja lapsille rentoutumiseen luonnossa, Tipi-teltat ovat myös glamping-telttoja retkeily- ja virkistysalueille sekä erilaisiin ulkoiluun.

Glamping Tipi Village. Olemme luoneet ainutlaatuisen virkistyspaikan Tipi Village - Latvian ainoan glampingin, jossa on mahdollista yöpyä Tipin teltoissa. Paikkamme vetoaa todellisiin luonnonystäviin, jotka arvostavat hiljaisuutta ja rauhaa, maaseudun idylliä. Metsässä on kävelyreitti, jossa tarjoamme jälkiruoan. Olemme Tipi Village glamping, glamping-paikka, jossa on tarina nomadielämästä ja tipiteltoista.

Designkatos - loistava lisä Tipi-telttoihin! Suunniteltu katos sopii puutarhalomaasi, häihin tai yritysjuhliin. Se voidaan varustaa baarilla tai grillipaikalla. Katta pöytä, koristele ja vangitse kauniita hetkiä. On myös mukavaa ja miellyttävää viettää kesäiltoja tai -iltapäiviä kesäkahvilassa tai turistien turvakodissa.

Franchise - oletko haaveillut omasta telttailusta tai glampingista, mutta toistaiseksi se ei ole onnistunut, koska et tiedä mistä aloittaa ja miten olla ainutlaatuinen?
NOMADIC HOMES tarjoaa franchising-ostoksen suositulla ja menestyksekkäästi toimivalla konseptilla.
Glamping Tipi Village tarjoaa asiakkailleen ilmaisen, kiireettömän, rennon, taiteellisen ja henkisen tunnelman lähellä luontoa, jossa he voivat löytää rauhallisen levon, juhlia elämän hetkiä, nauttia paikallisesta ruoasta ja luovista mestarikursseista.Company "Nomadic Homes, SIA" legal information

Y-tunnus: 51203072771
Laillinen osoite: Rīga, Čiekurkalna 2. līnija 49A - 10, LV1026
Rekisteröinti päivämäärä: 02.06.2020
Rekisteröity
Täysi raportti
Vuosikertomukset
Tagasi