Automaatika, Automaatikaseadmed, Automaatikatööd, Elekter, Elektriehitus, Elektriinstallatsioonitöö
Osoite:Šampētera 1, Rīga, LV1046
Y-tunnus:40203085258
Puhelin: +371 27274646
Verkkosivusto:https://gunsnlasers.lv
Sähköposti: info@gunsnlasers.lv

GUNSNLASERS - paras airsoft, laser-tag ja paintball Riiassa
Haluatko kokea jotain erikoisempaa kuin tavallisesti? Haluatko juhlia syntymäpäivää, valmistumista, kana- tai härkäjuhlia tai tapaamisia ystävien kanssa mielenkiintoisia ja jännittäviä? Laser tag, airsofts ja paintball ovat loistava idea uudelle seikkailulle ja ikimuistoisille muistoja perheelle ja ystäville.
Miksi valita GUNSnLASERS?
- Laaja ja hyvin hoidettu ulko- ja sisätila 120m2: stä 2600m2: een
- Neljä helposti saavutettavaa paikkaa (sekä julkisilla liikennevälineillä että yksityisellä autolla) Riiassa - Sampeteris, Mezaparksissa, Juglassa
- Erittäin hyvät asiakasarvostelut Facebookissa, Google+: ssa ja TripAdvisorissa
- Innostunut, ystävällinen ja kokenut peliohjaaja
- laaja valikoima lisävarusteita - puvut, savukynttilät, kranaatit jne.
Peliä varten soita numeroon +371 27 274 646, sähköpostitse info@gunsnlasers.lv tai ota yhteyttä GUNSnLASERSiin Facebookissa!
Voit hakea pelin haluamallesi päivälle ja kelloajalle - jopa yöllä, koska neliöt on valaistu ja sovitettu pelaamaan hyvin pimeässä vuorokaudessa.
Pieni näkemys pelaamisen tavoista!
Riippumatta siitä, mitä peliä valitset - airsoft, laser tag tai paintball - saat laadukkaita ja turvallisia laitteita sekä jännittävää aikaa.
Laser-tunniste - osuma, jossa on hieman värähtelyä, joten mustelmia ei ole. Lisämerkkejä tai muita laitteita ei veloiteta. Tarkka hitti jopa 250 metriin, ilman sääolosuhteita. Jos kyseessä on osuma, sinun täytyy juosta tukikohtaan palauttaaksesi elämän ja jatkaa peliä.
- Paintball - suosittu tapa viihdyttää ja viettää lomaa tai vapaa-aikaa. Laukaisun voimakkuutta voidaan säätää niin, että osuma ei aiheuta mustelmia. Piste lasketaan, kun tahra pysyy osuman jälkeen. Ennen pelin alkua ohjaaja antaa sinulle ohjeita siitä, mistä voit ampua.
- Airsofts - realistiset taisteluaseiden jäljitelmät, jotka ampuvat täsmälleen 60 metrin päässä. Verrattain halpoja palloja tai luoteja. Airsofts on taistelun simulointipeli, joka houkuttelee erityisesti herrat.
Tunne adrenaliinin ja rodun henki, yritä saavuttaa tavoite ensin - valloittaa perusta, rullaa lippu tai löytää salainen matkalaukku! GUNSNLASERS-pelijohtajat ovat luoneet jännittävän tehtävän pelaajien iän ja toiveiden mukaan.
Airsofts, laser tag ja paintball ovat tiimipelejä, joiden täytyy kehittää sopivin strategia ja tehdä yhteistyötä. GUNSNLASERS on oikea paikka:
- juhlia syntymäpäivää;
- juhlimaan hirviä tai kanaa;
- luokan matka;
- työryhmän urheilupelin tai tapahtuman järjestäminen;
- viettää aikaa ystävien kanssa aktiivisesti ja tehokkaasti.
Jos olet Riiassa, kannattaa ehdottomasti kokeilla laser-tagia, paintballia tai airsofteja. Liity peliin ja tapaa yksi neljästä GUNSNLASERS-ruudusta!


large banner

Company "GUNSnLASERS, SIA" legal information

Y-tunnus: 40203085258
Laillinen osoite: Kuldīgas nov., Alsungas pag., "Slūzes", LV3306
Rekisteröinti päivämäärä: 04.08.2017
Rekisteröity
Täysi raportti
Vuosikertomukset
Tagasi